Lego EV3 edukacija robotike za učenike

Lego EV3 edukacija za učenike iz robotike napreduje i budi sve veći interes u djece posebno u onih najmladjih. Edukacija se održava u blok satu jednom tjedno gdje se učenici susreću sa raznim izazovima iz robotike. Dobro osmišljen plan i program edukacije te izvrsni mentori im omogućuju odgovarajuću dinamiku i tempo rada gdje učenici mogu razvijati svoje vještine i znanja usmjerene na STEM područjima. Edukacija se provodi kroz razne manje robotičke projekte kroz koje učenici radom u paru  slažu razne LEGO konstrukcije, zatim programiraju iste da izvršavaju određene zadatke te na posljetku slijedi ono najzabavnije, međusobno natjecanje gdje učenici testiraju svoja postignuća te najboljima slijede i razne nagrade. Ovom edukacijom nastojimo djecu od mladih dana potaknuti stjecanju primjenjivog znanja, buditi u njima kreativnost, produktivnost te povezivanje više znanstvenih i tehničkih disciplina u jedno – ROBOTIKU.