Počeli su upisi u zimske radionice iz LEGO robotike u 2018./19.

Radionice su namijenjene za djecu 6 do 14 godina te su podijeljene u dvije dobne skupine s obzirom na dobne razlike. Prva dobna skupina je predviđena za djecu 6 do 9 godina unutar koje će učenici na radionicama koristit Lego WeDo 2.0 robotički set zajedno sa tabletom. Druga dobna skupina je za učenike 10 do 14 godina unutar koje će učenici koristiti nešto napredniji Lego Mindstorms Ev3 robotički set sa tabletom.

Radionice su namijenjene učenicima koji žele kreativno i zabavno upotpuniti slobodno vrijeme tijekom zimskih praznika te kroz igru učiti i razvijati svoje vještine iz područja tehnike, znanosti i programiranja. Radionice će se bazirati na metodama rada i učenja poput istraživanja, suradnje, pokušaja i pogrešaka te praktično iskustvenog stjecanja znanja i vještina koje će ih voditi u procesu učenja od stvaranja ideje do njene konačne realizacije.

Radionice su planom i programom namijenjene učenicima početnicima te nije potrebno određeno predznanje, ali ukoliko su pojedini učenici već ranije sudjelovali na nekim od sličnih radionica pripremili smo i dodatne sadržaje i izazove za takve učenike.

U duhu nadolazećih blagdana na radionicama će učenici izrađivati razne LEGO robote kao na primjer robote u obliku Lego saonica sa Djedom Mrazom i Rudolfom. Također ćemo koristiti snježne staze gdje će učenici programirati i pokretati svoga robota da obavlja određene tematske zadatke.

Cijena ukupne kotizacije za sudjelovanje na radionicama iznosi 450,00 kn.
*Osiguravamo popust na drugo dijete u iznosu od 100 kn.

Radionice će se održati na Prirodoslovno – matematičkom fakultetu u Splitu, na adresi Ruđer Bošković 33 (kampus)

Za sva dodatna pitanja pišite nam na mail adresu: info@udruga-inovatic.hr  ili nas kontaktirajte na 095/883 87 80

Raspored održavanja radionica po danima i uzrastu je prikazano u tablicama:

1. Termin radionica: 27.12. – 29.12.

* Grupa Lego WeDo (6-9 god), u terminu (10:00 – 12:00) je trenutno popunjena!
2. Termin radionica: 03.01. – 05.01.

* Grupa Lego WeDo (6-9 god), u terminu (17:00 – 19:00) je trenutno popunjena!

Prijavite se putem dolje navedene web prijave te osigurajte svoje mjesto na nadolazećim radionicama 🙂
Broj prijava je ograničen!