Ljetne radionice robotike!

Organiziramo Ljetne radionice iz robotike za sve osnovnoškolce koji žele ljetne praznike upotpuniti na kreativan i zabavan način! U novom ciklusu radionica smo pripremili pregršt zanimljivih tema i novih projekata iz robotike te smo povećali opseg i sadržaj samih radionica 🙂

Radionice će trajati ukupno 5 dana  (4 školska sata svaki dan) na kojima će djeca imati priliku slagati i programirati razne robote i projekte iz robotike, a sve to koristeći  atraktivne robotske alate za djecu poput: Lego (Mindstorms EV3 i WeDo 2.0), Makeblock (mBot, Ranger, Rocky) i Micro:bit&Boson.

Radionice smo pripremili za djecu 6 do 14 godina (nije potrebno predznanje iz robotike), a podijelili smo ih u dva programa ovisno o uzrastu:
Mlađi uzrast: 6 – 8 godina.
Stariji uzrast: 9 – 14 godina.

Cijena ukupne kotizacije za 5 dana radionica (20 škol. sati) iznosi 1.000 kn za jedno dijete. Za svako sljedeće dijete osiguravamo popust u iznosu od 200 kn.

Dijete možete prijaviti na jedno od ponuđenih termina ovisno o uzrastu:
*Termine i vrijeme radionica možete odabrati u prijavnoj formi.

Sve radionice će se održati na Prirodoslovno – matematičkom fakultetu Split, na adresi Ruđera Boškovića 33 (Kampus na Splitu 3).

Broj prijava je ograničen te će se vremenskim redoslijedom prijava vršiti upisi na radionice.

Za sva dodatna pitanja slobodna nas kontaktirajte na 095 883 8780 ili putem e-mail adrese: info@udruga-inovatic.hr

Objavu sa galerijom slika i video zapisima sa ljetnih radionica iz prvog ciklusa u srpnju ove godine možete pogledati OVDJE!

Ukoliko ste zainteresirani za naše radionice molimo vas da se prijavite  putem ispod navedene prijavne forme i time osigurate mjesto svome djetetu na ljetnim radionicama: