Codey Rocky

Novi program!!!         

Codey Rocky je robot kojeg možete kodirati, a namijenjen je robotici i STEAM obrazovanju. Omogućuje zabavno iskustvo programiranja za djecu od 6 godina.

Početnici mogu jednostavno započeti s programiranjem zahvaljujući lakom korištenju robotskog hardvera sa softverom za programiranje, mBlock 5, koji sadrži programske blokove. Sa samo jednim klikom svoj vizualni kod možete pretvoriti u Python kod.

mBlock 5 podržava AI i IoT funkcionalnost dajući djeci pristup umjetnoj inteligenciji i IoT-u. Uz mBlock 5 djeca razvijaju potrebne vještine kako bi bila kompetentna u današnje vrijeme inteligencije.

Codey je kontroler s različitim senzorima i ugrađenim glavnim kontrolerom spremnim za programiranje. Može se samostalno koristiti uglavnom za ispunjavanje i rješavanje nastavnih zadataka.

Rockey predstavlja šasiju koja može raditi samo u kombinaciji s Codeyjem. S Rockyjem možete prepoznavati boje, izbjegavati prereke, slijediti linije, itd.

 

Codey Rocky robot je preporučljiv za uzrast učenika do 9 – 12 godina  ili za učenike koji su već prošli neki od početnih programa poput Lego WeDo programa.


Neki od projekata sa naših radionica:

Codey Rockey – pravocrtno gibanje

Codey Rocky – hvatanje lopte

Codey Rockey – praćenje linije

Codey Rocky  – prepoznavanje boja