Lego rođendani

Organiziramo za vaš rođendan nezaboravnu radionicu iz Lego robotike. Pozovite svoje najbolje prijatelje, a mi ćemo za vas organizirati radionicu iz Lego robotike koja će na kreativan i edukativan način upotpunit vaš rođendan!

Rođendanske radionice održavamo u Športskom centru Gripe, gdje koristimo posebnu učionicu prilagođenu za edukaciju i odmah pored dodatnu prostoriju odličnu za pauze gdje se možete malo počastiti vašom tortom, pićem i grickalicama.

Osnovne informacije o rođendanskoj radionici:

Mjesto održavanja: Športski centar Gripe, Osječka 11, glavni istočni ulaz.

Broj sudionika: 7-10 djece

Uzrast: osnovnoškolci

Trajanje radionice: 120 min (uključujući pauzu 15-30 min)

Cijena rođendanske radionice: 200 kn po djetetu

Još malo o radionici:

Svi vaši prijatelji koji budu sudionici rođendanske radionice će imati priliku savladati početne izazove robotike uz hrpu lego kockica, motora i senzora. Na radionici će svaki sudionik imati Lego WeDo 2.0 robotički set koji na kreativan i zabavan način uvodi mlade u svijet robotike. Uz lego set svaki sudionik će imati i tablet preko kojeg će programirati  i pokretati svoga lego robota.

Za vrijeme radionice će svatko od vas složiti po jedan Lego projekt sačinjen od raznih lego kockica, motora i senzora te ćete taj isti projekt programirati da obavlja razne korisne i kreativne zadatke, poput Lego helikoptera koji spašava unesrećenu pandu, Lego vozila koja prenose ili vuku razni teret, Lego kamiona zaduženog za recikliranje otpada te razne druge korisne tvorevine poput Lego vjetrenjača, brana, dizalica i sl.

Za radionicu nije potrebno imati predznanje jer će vas iskusni Robo trener voditi kroz početne izazove robotike!

Neke od Lego projekata koje ćete izrađivati možete pogledati na prikazanoj slici;

Uz sve to ukoliko želite mi vam možemo besplatno pomoći oko izrade pozivnica za rođendan koje ćete uručiti svojim prijateljima!

Ako vam se sve ovo čini uzbudljivim i kreativnim načinom za proslavu rođendana izvršite prijavu putem ispod navedene forme i mi ćemo vas kontaktirati oko dogovora za samu provedbu!

Prijavi se;

Datum proslave:(obavezno)

Galerija slika sa rođendanskih radionica;