Ljetne radionice u kolovozu

Za sve zaljubljenike u robotiku otvaramo još dva ciklusa ljetnih radionica u kolovozu. Radionice su namijenjene učenicima 7 – 12 godina kojima izazov predstavlja slagati i programirati razne robote.Na radionicama ćete koristiti više edukacijskih robota namijenjenima prvenstveno poučavanju mladih u robotici poput: Lego education, Fischertechnik sa Micro:bit IO F5 sučeljem, Maqueen micro:bit i drugih sl. robota.
Plan i program ljetnih radionica će biti osmišljen kroz izradu i sastavljanje raznih kreativnih robotičkih konstrukcija poput robotskih vozila i nekih drugih tehničkih tvorevina (svaki dan jedan zaseban projekt) kojima će polaznici upravljati tj. programirati ih koristeći programske jezike namijenjene mladima: Scratch, Lego education, Makecode i sl.

Projekti na radionicama će se razlikovati od onih u srpnju pa djeca koja se ponovno upišu imati će priliku izrađivati potpuno nove projekte i robote 🙂

Projekte koji će se izrađivati na radionicama možete pogledati ovdje:
Lego WeDo Pčela
Lego WeDo Vozilo
Lego Mindstorms Gorila
Lego Mindstorms Insekt
Micro:bit Maqueen Vozilo
Fischertechnik & Micro:bit Vrtuljak

Sve radionice će se održati u prostoru Udruge Inovatic na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, Ruđera Boškovića 33.

Ljetne radionice u kolovozu će se održati kroz dva ciklusa:

1. Ciklus: 10.8. – 14.8.
  2. Ciklus: 17.8. – 21.8.

Oba ciklusa radionica će se održati u tjednu (pon-pet), u jednom od ponuđenih termina; jutro (10:00 – 13:00) ili popodne (17:00 – 20:00).

Cijena za jedan ciklus iznosi 750 kn  (20% popust na brata ili sestru).

U cijenu je uključeno:

– oprema (tablet, laptop i više vrsta robota)
– materijali
– stručni mentori (treneri)
– majica
– diploma

Grupa će biti sačinjena od malog broja djece (najviše do osam polaznika) gdje će svaki polaznik imati svoje radno mjesto sa laptopom/tabletom i opremom za robotiku. Sve uvjete na radionicama ćemo provoditi u skladu sa zaštitnim mjerama propisanim od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju putem naše email adrese: info@udruga-inovatic.hr ili putem mobitela +385958838780

Prijavu na ljetne radionice možete izvršiti ovdje:

Arhiva radionica iz srpnja 2020.

Održan prvi ciklus ljetnih radionica robotike 2020.

Održan drugi ciklus ljetnih radionica robotike 2020.