O nama

Udruga za robotiku “Inovatic”, skraćeno  Udruga “Inovatic” je osnovana 2014. g. u cilju edukacije iz područja modernih tehničkih disciplina, poput robotike, automatike i programiranja. Glavna misija naše udruge je popularizirati robotiku među mladima u našoj sredini te ih pripremiti za sve izazove modernog društva. Naši članovi su mladi zainteresirani učenici koji imaju sklonosti prema tehnologiji i općenito stvaralaštvu te im robotika predstavlja dodatni izazov u smislu učenja i razvijanja vještina i kreativnosti.  Edukacijski alati koje koristimo su namijenjeni prvenstveno poučavanju u području robotike i automatike te svojom učinkovitošću i brzinom realizacije postaju atraktivan alat te stječu sve veću popularnost među mladima.

Aktivni smo partneri, koordinatori i sudionici raznih projekata i natjecanja za mlade poput Croatian Makers projekta, Državnih natjecanja mladih tehničara pri osnovnim školama i udrugama,  Hrvatskog robotičkog saveza, WER Croatian Open natjecanja.

U našem timu su iskusni voditelji i predavači koji motivirano i sustavno prenose znanje na djecu te koriste moderne metode rada u izrazito dobro opremljenim učionicama, prilagođenim za rad sa djecom u malim grupama.

Članovi našeg tima su:

Predsjednik : Jozo Pivac, prof. inf. i tehničke kulture