Počele su radionice robotike u novoj školskoj godini 2020./2021.

Počele su radionice robotike u novoj školskoj godini 2020./2021.

Počeli smo sa radionicama iz robotike u ovoj školskoj godini 2020./21 u kojoj očekujemo puno radnih izazova te zabavnih projekata i natjecanja.

Kao i do sada naše stare/nove članove smo rasporedili u raznovrsne programe, prilagođene njihovom uzrastu i znanju. Više o programima i robotima možete pogledati u izborniku “PROGRAMI”.

Posebno nam je zadovoljstvo što imamo velik broj naših stalnih članova koji su i ove godine upisali naše programe (mnogi od njih su sada 4. i 5. godina da pohađaju naše radionice).

Ove godine smo radionice organizirali u još manjim grupama (do 8 učenika), gdje svaki učenik ima zaseban set iz robotike te laptop/tablet.

Također osim naših standardnih LEGO(WeDo i Mindstorms) programa otvorili smo i nove programe i alate te naši polaznici mogu sada  programirati: Fischertechnik sa Micro:bit IO F5 sučeljem te Codey Rocky i Maqueen robotska vozila.

Uz sve to koristimo i razne robotske simulatore (Miranda i LEGO VirtualRoboticToolkit) te smo osim fizičkih radionica omogućili i online te mješovite oblike (tri puta mjesečno online i jednom fizički) pohađanja radionica.