Prijava za pohađanje edukacija iz robotike i programiranja

Organiziramo vanškolsku aktivnost “Robotika i programiranje” za osnovnoškolce tijekom cijele školske godine.

Cilj aktivnosti je popularizacija robotike među mladima te uvođenje učenika u svijet modernih tehnologija gdje robotizacija zauzima vodeće mjesto.

Stalno koristimo i nadograđujemo se sa modernim alatima iz područja edukacijske robotike poput Lego Mindstorms Ev3, Lego WeDo, Makeblock, Micro:bit i sličnih robotičkih platformi.

Učenici rade u malim grupama (8-10 učenika u grupi) gdje imaju sve potrebne uvjete za razvoj vještina i interesa u području robotike i programiranja.

Radionice se održavaju tijekom cijele školske godine, jednom tjedno (najčešće blok školski sat) ovisno o programu, uzrastu i interesu.

Za motivirane i uspješne učenike organiziramo odlazak na razna natjecanja iz robotike od kojih su najpopularniji; Natjecanja mladih tehničara, Hrvatska robotička liga, Croatian Makers liga i WER Croatian Open natjecanje.

Pozivamo sve osnovnoškolce kojima izazov predstavlja stvarati i dizajnirati razne uporabne i kreativne tehnološke tvorevine te iste programirati da obavljaju razne korisne zadatke da se prijave  putem dolje navedene forme te se predbilježi se za svoje mjesto malog robo inženjera u našoj udruzi!

Cijena članarine iznosi 180 kn za jedno dijete i 300 kn za dvoje djece.

Za sva dodatna pitanja pišite nam na mail adresu: info@udruga-inovatic.hr  ili nas kontaktirajte na 095/883 87 80

Prijavi se;