Prijava za izvanškolsku aktivnost robotike

Organiziramo šestu godinu zaredom izvanškolsku aktivnost iz robotike za predškolce i osnovnoškolce tijekom cijele školske godine.
Cilj aktivnosti je popularizirati robotiku među mladima te ih uvesti u svijet modernih tehnologija gdje robotika zauzima vodeće mjesto.
Radionice se održavaju tijekom cijele školske godine, jednom tjedno po blok školski sat na lokacijama koje možete pogledati OVDJE.
Cijena mjesečne članarine za članstvo u našoj udruzi iznosi 200 kn za jedno dijete, a za svako sljedeće dijete osiguravamo popust od 50kn.

Ukoliko se planirane grupe oforme krećemo sa radionicama 4. listopada u danu i terminu kojeg odaberete.

Dostupni termini i lokacije su vidljivi u ispod prijavnoj formi nakon što odaberete “dobnu skupinu djeteta”.

Prijavi se;

Još malo o našim radionicama:

U programima naših edukacija koristimo raznolike robotičke alate za poučavanje koje prilagođavamo učenicima ovisno o dobi, predznanju i interesima.

Roboti koji prednjače u našim edukacijama su za mlađi uzrast (6-9 g.): Lego WeDo 2.0, a za stariji uzrast (10-14 g.) koristimo robote: Lego Mindstorms Ev3 i Fischertechnik sa micro:bit robotskim IO FO5 sučeljem te od ove škol. god. uvodimo i Lego Spike Prime setove.

Programi i alati sa kojima učenici rade su prilagođeni njihovoj dobi i predznanju te ovakvim pristupom i sa raznolikošću alata smo postali prepoznatljiva udruga u Hrvatskoj.

Naši polaznici na radionicama rade u malim grupama (do deset polaznika), pod stručnim vodstvom predavača i asistenata u nastavi (studenti PMF-a i profesori informatike i tehničke kulture), u odlično opremljenim učionicama gdje imaju sve potrebne uvjete za stjecanje znanja i razvijanje vještina iz područja robotike i modernih tehnologija.

Tijekom cijele godine kontinuirano pratimo i vrednujemo uspjeh i napredak naših polaznika te ih usmjeravamo u sljedeće programe i alate ovisno o njihovom uspjehu i motivaciji.

Osim klasičnih radionica gdje djeca svoju maštu i kreativnost pretvaraju u razna tehnička djela orijentirani smo dosta i na pripremu polaznika za sudjelovanje na raznim domaćim i stranim natjecanjima iz robotike. Tako motivirane i uspješne polaznike pripremamo i vodimo na razna natjecanja iz robotike poput; Natjecanje mladih tehničara (NMT)Robokup, First Lego League (FLL), World Robot Olympiad i sl.

Pozivamo sve osnovnoškolce kojima izazov predstavlja stvarati i programirati razne projekte u robotici da se prijave putem gore navedene forme te se predbilježe za mjesto malog robo inženjera u našoj udruzi!

Provedbu ove aktivnosti podržava i sufinancira Hrvatski robotički savez i Grad Split.

Za sva dodatna pitanja pišite nam na mail adresu: info@udruga-inovatic.hr  ili nas kontaktirajte na 099 393 6993