Predbilježba za cjelogodišnje programe

Predbilježba za nove polaznike cjelogodišnjih programa u 2024./2025. školskoj godini

Otvorili smo upise u cjelogodišnje programe za polaznike uzrasta 6-14 godina za školsku godinu 2024./2025.

Ovo nam je sa ponosom već jedanaesta godina da provodimo ovakve aktivnosti koje za cilj imaju popularizirati robotiku među mladima te ih uvesti u svijet modernih tehnologija gdje robotika zauzima vodeće mjesto.

S ponosom vam predstavljamo naš jedinstveni kurikulum iz Lego robotike koji smo razvili u suradnji sa Inovatic Edukom, a obuhvaća sljedeće programe: SVIJET LEGO ROBOTIKE 1, SVIJET LEGO ROBOTIKE 2, SVIJET LEGO ROBOTIKE 3 i SVIJET LEGO ROBOTIKE 4.

Svi dostupni programi se međusobno nadopunjuju te su prepuni živopisnih LEGO projekata kako biste potpunije razumjeli svijet oko sebe izgradnjom i programiranjem robota.

Također osim kreativnih i zabavnih projekata naši edukacijski programi i metode rada su uvijek usmjerene našim polaznicima, te im pružamo inovativan pristup u načinu rješavanju problema sa sljedećim podržanim značajkama:

 • mnoštvo novih kreativnih projekata i digitalnih materijala,
 • mogućnost pristupa određenim materijalima od kuće,
 • povezivanje robotičkih sadržaja sa ostalim STEAM vještinama i prirodoslovnim znanjem,
 • po završetku svake cjeline testiranje kvizovima znanja,
 • slanje završnog godišnje izvješća o uspjehu polaznika uključujući sljedeće elemente iz praktičnih i timskih vještina: slaganje, programiranje, inovacije, suradnja, komunikacija i zabava.
 • Mogućnost svake godine kontinuiranog napredovanja u više programe: Svijet lego robotike 1, Svijet lego robotike 2, Svijet lego robotike 3, Svijet lego robotike 4, te natjecateljske programe.

Više o dostupnim programima možete pogledati u web izborniku Programi”.

Za upis u pojedini program potrebno je da polaznik odgovara uzrastu i/ili potrebnom iskustvu za pojedini program. 

Planiramo početi sa cjelogodišnjim programima za sljedeću školsku godinu u listopadu 2024.

Pozivamo sve zainteresirane da se ovim putem predbilježe za naše ogledne radionice koje planiramo održati u rujnu 2024.

Predbilježbu djeteta za radionice izvršava roditelj/skrbnik preko ispod navedene forme.

Predbilježba;

  Još malo o našim programima:

  Na našim radionicama koristimo raznovrsne programe i edukacijske robote koje prilagođavamo učenicima zavisno o dobi, predznanju i interesu.

  Roboti koji prednjače u našim edukacijama su za mlađi uzrast (6-10 g.): Lego WeDo 2.0, a za stariji uzrast (11-16 g.) koristimo robote: Lego Spike Prime i Lego Mindstorms Ev3 

  Naši programi i metode rada prate moderne tehnologije i pristupe u STEM obrazovanju te smo sudjelovanjem na raznima natjecanjima i smotrama postali prepoznatljiva udruga u Hrvatskoj.

  Naši polaznici na radionicama rade u malim grupama (do osam polaznika), pod stručnim vodstvom predavača i asistenata u nastavi (studenti PMF-a i profesori informatike i tehničke kulture), u moderno opremljenim učionicama sa svim potrebnim uvjetima za kvalitetan rad.

  Tijekom cijele godine kontinuirano pratimo i vrednujemo uspjeh i napredak naših polaznika te ih usmjeravamo u naprednije programe zavisno o njihovom području interesa.

  Osim cjelogodišnjih radionica gdje djeca svoju maštu i kreativnost pretvaraju u razna tehnička djela orijentirani smo dosta i na pripremu polaznika za sudjelovanje na raznim domaćim i stranim natjecanjima iz robotike. Tako motivirane uspješne polaznike koji su završili program Svijet lego robotike 3 i/ili Svijet lego robotike 4 pripremamo i vodimo na razna natjecanja iz robotike poput; Robokup, First Lego League (FLL)World Robot Olympiad i Natjecanje mladih tehničara (NMT).

  Ovim putem pozivamo sve zainteresirane kojima izazov predstavlja izrađivati i programirati razne projekte u robotici da se prijave putem gornjeg prijavnog obrasca te se predbilježe za mjesto malog robo inženjera u našoj udruzi!

  Provedbu ove aktivnosti podržava i sufinancira Hrvatski robotički savez i Grad Split.

  Za sva dodatna pitanja pišite nam na mail adresu: prijave@udruga-inovatic.hr  ili nas kontaktirajte na 099 393 6993