Upisi u robotiku za predškolce

Mali Lego inženjer?
Dragi roditelji otvorili smo upise u LEGO robotiku za sve predškolce koji pokazuju kreativnost i interes za bavljenjem tehničkim disciplinama poput robotike.
Ako smatrate da je vaše dijete zaljubljenik u legiće te kreativan u stvaranju raznih lego projekata onda smo mi pravo mjesto za vas 🙂
Ako upišete vaše dijete u naš program postat će član naše udruge te će samim time imati priliku postati mali “Lego inženjer” učeći robotiku uz hrpu naših lego kockica, motora i senzora.

Kako postati Lego inženjer?
Polaznici naših radionica rade u malim grupama, vode ih stručni i iskusni predavači (studenti PMF-a i profesori), u odlično opremljenoj učionici gdje imaju sve potrebne uvjete za razvoj znanja i vještina iz područja robotike.
Svako dijete koje upiše naše radionice imati će osigurano vlastito radno mjesto sa Lego WeDo 2.0 setom i tabletom za programiranje.

Plan, program i alati (Lego WeDo 2.0 setovi za robotiku) su prilagođeni najmlađem uzrastu tako da djeca već sa 6 godina mogu samostalno stvarati i programirati svoje prve projekte u lego robotici.  Velika prednost ovoga lego seta za robotiku je što djeca ne trebaju znati čitati i pisati jer su programske naredbe slikovitog tipa koje potiče kod djece prvenstveno razvoj kreativnosti, logičkog promišljanje i razumijevanja osnovnih tehničkih elemenata. Malo više o samom Lego WeDo 2.0 setu te programu i projektima koji će se raditi na radionicama možete pogledati OVDJE.

Gdje?
Radionice će se održavati tijekom cijele školske godine, jednom tjedno po blok školski sat (90 min) na Prirodoslovno – matematičkom fakultetu Split, na adresi Ruđera Boškovića 33 (Kampus -Split 3).

Kada?
Planirani početak radionica je 5. listopada 2020. stoga požurite rezervirati svoje mjesto u jednom od ponuđenih termina unutar prijavne forme; ponedjeljkom 17:00 – 18:30 (trenutno popunjen), srijedom 17:00 – 18:30 (trenutno popunjen) ili petkom 17:00 – 18:30 (trenutno popunjen).

Cijena?
Cijena mjesečne članarine za članstvo u našoj udruzi iznosi 200 kn za jedno dijete, a za svako sljedeće dijete osiguravamo popust od 50kn.

Trenutno su sve grupe popunjene! Prijavu možete izvršiti za termin koji vam odgovara te ćemo vas kontaktirati ukoliko se otvori mjesto.

Forma za prijavu: