Upisi u robotiku za predškolce

Mali Lego inženjer?
Dragi roditelji otvorili smo upise u LEGO robotiku za sve predškolce koji pokazuju kreativnost i interes za bavljenjem tehničkim disciplinama poput robotike.
Ako smatrate da je vaše dijete zaljubljenik u legiće te kreativan u stvaranju raznih lego projekata onda smo mi pravo mjesto za vas 🙂
Ako upišete vaše dijete u naš program postat će član naše udruge te će samim time imati priliku postati mali “Lego inženjer” učeći robotiku uz hrpu naših lego kockica, motora i senzora.

Kako postati Lego inženjer?
Polaznici naših radionica rade u malim grupama, vode ih stručni i iskusni predavači (studenti PMF-a i profesori), u odlično opremljenoj učionici gdje imaju sve potrebne uvjete za razvoj znanja i vještina iz područja robotike.
Svako dijete koje upiše naše radionice imati će osigurano vlastito radno mjesto sa Lego WeDo 2.0 setom i tabletom za programiranje.

Plan, program i alati (Lego WeDo 2.0 setovi za robotiku) su prilagođeni najmlađem uzrastu tako da djeca već sa 6 godina mogu samostalno stvarati i programirati svoje prve projekte u lego robotici.  Velika prednost ovoga lego seta za robotiku je što djeca ne trebaju znati čitati i pisati jer su programske naredbe slikovitog tipa koje potiče kod djece prvenstveno razvoj kreativnosti, logičkog promišljanje i razumijevanja osnovnih tehničkih elemenata. Malo više o samom Lego WeDo 2.0 setu te programu i projektima koji će se raditi na radionicama možete pogledati OVDJE.

Gdje?
Radionice će se održavati tijekom cijele školske godine, jednom tjedno po blok školski sat (90 min) na Prirodoslovno – matematičkom fakultetu Split, na adresi Ruđera Boškovića 33 (Kampus -Split 3).

Kada?
Planirani početak radionica je 5. listopada 2020. stoga požurite rezervirati svoje mjesto u jednom od ponuđenih termina unutar prijavne forme; ponedjeljkom 17:00 – 18:30 (trenutno popunjen), srijedom 17:00 – 18:30 (trenutno popunjen) ili petkom 17:00 – 18:30 (trenutno popunjen).

Cijena?
Cijena mjesečne članarine za članstvo u našoj udruzi iznosi 200 kn za jedno dijete, a za svako sljedeće dijete osiguravamo popust od 50kn.

Trenutno su sve grupe popunjene! Prijavu možete izvršiti za termin koji vam odgovara te ćemo vas kontaktirati ukoliko se otvori mjesto.