Lego rođendani

Organiziramo za vaš rođendan nezaboravnu radionicu iz Lego robotike. Pozovite svoje najbolje prijatelje, a mi ćemo za vas organizirati radionicu iz Lego robotike koja će na kreativan i edukativan način upotpunit vaš rođendan!

Osnovne informacije o rođendanskoj radionici:

Broj sudionika: 6-8 djece

Uzrast: osnovnoškolci

Trajanje radionice: 120 min (uključujući pauzu 15-30 min)

Kotizacija za radionicu: 150 kn po djetetu

Još malo o radionici:

Svi vaši prijatelji koji budu sudionici rođendanske radionice će imati priliku savladati početne izazove robotike uz hrpu lego kockica, motora i senzora. Na radionici će se koristiti Lego WeDo 2.0 ili Lego Mindstorms EV3 robotički setovi koji na kreativan i zabavan način uvodi mlade u svijet robotike. Uz lego setove će se koristiti tableti ili laptopi preko kojih se programiraju  i pokreću Lego roboti.

Za vrijeme radionice se radi u paru te se po dogovoru slaže po jedan Lego projekt iz robotike kojeg se nakon slaganja isprogramira da obavlja određene zadatke.

Za radionicu nije potrebno imati predznanje jer će vas iskusni Robo trener voditi kroz početne izazove robotike!

Neke od Lego projekata koje možete izrađivati prikazani su na slikama;

Ako vam se sve ovo čini uzbudljivim i kreativnim načinom za proslavu rođendana izvršite prijavu putem ispod navedene forme i mi ćemo vas kontaktirati oko dogovora za samu provedbu!

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem maila: info@udruga-inovatic.hr ili na kontakt mobitel: 099 393 6993

Prijavi se;

    Datum proslave:(obavezno)