Ljetne radionice robotike 2021.

I ove ljetne praznike organiziramo za djecu kreativne radionice iz robotike i programiranja. Na radionicama će djeca učeći kroz igru i zabavu steći nova znanja i vještine iz STEM područja.

Termini:
Radionice će trajati pet dana po dva sata dnevno u sljedećim ciklusima:
1. ciklus: 12.7. – 16.7.
2. ciklus: 26.7. – 30.7.
3. ciklus: 9.8. – 13.8.
*U prijavnoj formi ispod odabirete ciklus i jedan od dva termina radionica: jutro (10:00 – 12:00) ili popodne (18:00 – 20:00)

Uzrast:
Radionice su namijenjene učenicima uzrasta 6 – 14 god, a biti će podijeljeni u dvije dobne skupine:
Mlađi:
6-9 g. (Lego Wedo 2.0 program)
*Kratki sažetak Wedo programa Ljetnih radionica za 1. ciklus 12.7. – 16.7. pogledajte OVDJE
*Kratki izvještaj 1. ciklusa Ljetnih radionica 2021. pogledajte OVDJE.
*Kratki sažetak Wedo programa Ljetnih radionica za 2. ciklus 26.7. – 16.7. pogledajte OVDJE

Stariji: 10-14 g. (Lego Mindstorms Ev3 program)
*Dijete od 9 g. koje je već pohađalo Lego WeDo 2.0 ili neki drugi program kod nas, može se prijaviti na Lego Mindstorms Ev3 program ukoliko pokazuje interes.
*Kratki izvještaj 1. ciklusa Ljetnih radionica 2021. pogledajte OVDJE.

Edukacijski roboti:
Na radionicama će polaznici koristiti Lego WeDo 2.0 i Lego Mindstorms EV3 lego komplete, zavisno o uzrastu. Robote će polaznici najprije po uputama složiti te potom preko tableta ili laptopa programirati da obavljaju razne zadatke (nije potrebo predznanje). Za vrijeme trajanja radionica polaznici će imati priliku slagati i programirati više takvih lego projekata, a mi ćemo pripremiti u svakom ciklusu nove i inovativni lego projekti tako da djeca koja su već pohađala naše ljetne radionice steknu jedno novo iskustvo.

Lokacija:
Radionice za mlađu dobnu skupinu (6-9 g.) će se održati na adresi Velebitska 32 (“Anića zgrada”), a starija dobna skupina (10-14 g.) na Prirodoslovno matematičkom fakultetu Split, adresa Ruđera Boškovića 33. Više o našim lokacijama možete pogledati OVDJE.

Cijena:
Cijena kotizacije za sudjelovanje na radionicama iznosi 500 kn po djetetu.
Za svakog sljedećeg brata ili sestru osiguravamo popust 100 kn.
Također osiguravamo popust od 100 kn za naše stalne članove koji aktivno pohađaju kod nas izvanškolsku aktivnost.

Broj mjesta unutar grupa je ograničen na osam učenika za mlađu dob i osam učenika za stariju dob. Svakog prijavljenog učenika će čekati spreman komplet za robotiku i radno mjesto sa dovoljnim prostorom i sigurnim razmakom te će polaznici radionica raditi pojedinačno, a ne u paru.

Slobodne termine grupa možete pogledati i odabrati unutar forme za prijavu!

Za sva dodatna pitanja slobodna nas kontaktirajte na 099 393 6993 ili putem e-maila: info@udruga-inovatic.hr

Prijavna forma: