Otvaramo upise u nove grupe na novoj lokaciji!

Otvaramo upise u nove grupe na novoj lokaciji!

Zbog velikog interesa za pohađanje naših radionica iz robotike od 16.11.2020. radionice provodimo na još jednoj lokaciji gdje planiramo upisati sve zainteresirane koji se nisu uspjeli upisati u prvom jesenskom krugu.

Novi prostor se nalazi u tzv. Plavoj zgradi, poznatoj i kao Anićeva zgrada, na križanju Velebitske i Bušićeve ulice.

Prostor je prostran i klimatiziran te prostorno dobro organiziran sa svim potrebnim uvjetima za provedbu radionica. Prostor ima dva ulaza od kojih je jedan sa sjeverne strane pored označene strelice na slici, a drugi ulaz je sa južne strane zgrade do kojeg se može doći sa autom jer se pored nalazi javno parkiralište.

Zbog trenutne epidemiološke situacije vodimo računa o svim potrebnim mjerama poput onih da se prostor redovno prozrači, dezinficira te bude siguran za rad u skladu sa trenutnim epidemiološkim preporukama.

Također da bi djelovali odgovorno i preventivno smanjili smo broj polaznika na najviše šest polaznika unutar svake grupe. Isto tako svakom polazniku osiguravamo zaseban set za robotiku i tablet koji ne dijeli sa drugim polaznicima za vrijeme radionice.

Djeca ovoga uzrasta sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama nisu obavezna nositi maskice za vrijeme trajanja radionica.

Upisi u nove grupe se odnose isključivo na nove učenike uzrasta 6 -11 godina, koji nemaju dosadašnjeg iskustva s našim cjelogodišnjim planom i programom kojeg smo prilagodili početnicima unutar dvije dobne skupine:

– Mlađa dobna skupina – polaznici podijeljeni u grupe uzrasta 6 – 8 god (uključujući i predškolce).

– Starija dobna skupina – polaznici podijeljeni u grupe uzrasta 9 -11 god.

Alat s kojim ćemo raditi je Lego WeDo 2.0 edukacijski set za robotiku, s tim da će starija dobna skupina izrađivati nešto složenije zadatke. Nešto više o samom alatu možete pogledati na našim web stranicama: http://udruga-inovatic.hr/lego-wedo-2-0/

Provedba radionica je zamišljena kao vanškolska aktivnost gdje će polaznici dolaziti jednom tjedno po blok školski sat (90 min) tijekom ove školske godine.

Cijena mjesečne članarine iznosi 200 kn za jedno dijete te osiguravamo popust od 50 kn na brata ili sestru.

Planirani početak radionica je 16.11.2020. stoga se požurite prijaviti i odabrati jedan od ponuđenih termina unutar prijavne forme, s tim da ako je određeni termin koji vam odgovara trenutno popunjen, svakako ga možete odabrati u slučaju da netko odustane.

Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju putem maila: jozo.pivac@udruga-inovatic.hr ili na broj mob.: 099 393 6993.

Veselimo se skorom druženju 😊

Vaš Inovatic team!

Galerija slika prostora:

Nema odabrana galerija ili galerija je izbrisan.