Prijava za cjelogodišnjih radionica iz robotike

Organiziramo šestu godinu zaredom izvanškolsku aktivnost iz robotike za osnovnoškolce tijekom cijele školske godine.

Cilj aktivnosti je popularizirati robotiku među mladima te ih uvesti u svijet modernih tehnologija gdje robotika zauzima vodeće mjesto.

U programima naših edukacija koristimo raznolike robotičke alate za poučavanje koje prilagođavamo učenicima ovisno o dobi, predznanju i interesima.

Roboti koji prednjače u našim edukacijama su za mlađi uzrast (6-9 g.): Lego WeDo 2.0, a za stariji uzrast (10-14 g.) koristimo robote: Lego Mindstorms Ev3 i Fischertechnik sa micro:bit robotskim IO FO5 sučeljem te od ove škol. god. uvodimo i Lego Spike Prime setove.

Programi i alati sa kojima učenici rade su prilagođeni njihovoj dobi i predznanju te ovakvim pristupom i sa raznolikosti alata smo postali prepoznatljiva udruga u Hrvatskoj.
Naši polaznici na radionicama rade u malim grupama (do 8 polaznika), pod stručnim vodstvom predavača i asistenata u nastavi (studenti PMF-a i profesori informatike i tehničke kulture), u odlično opremljenoj učionici gdje imaju sve potrebne uvjete za razvoj znanja i vještina iz područja robotike i modernih tehnologija.

Radionice se održavaju tijekom cijele školske godine, jednom tjedno po blok školski sat na lokacijama koje možete pogledati OVDJE.

Tijekom cijele godine kontinuirano pratimo i vrednujemo uspjeh i napredak naših polaznika te ih usmjeravamo u sljedeće programe i alate ovisno o uspjehu i motivaciji.

Osim klasičnih radionica gdje djeca svoju maštu i kreativnost pretvaraju u razna tehnička djela orijentirani smo dosta i na pripremu polaznika za sudjelovanje na raznim domaćim i stranim natjecanjima iz robotike. Tako motivirane i uspješne polaznike pripremamo i vodimo na razna natjecanja iz robotike poput; Natjecanje mladih tehničara (NMT)Robokup, First Lego League (FLL), World Robot Olympiad i sl.

Cijena mjesečne članarine za članstvo u našoj udruzi iznosi 200 kn za jedno dijete, a za svako sljedeće dijete osiguravamo popust od 50kn.

Pozivamo sve osnovnoškolce kojima izazov predstavlja stvarati i programirati razne projekte u robotici da se prijave putem dolje navedene forme te se predbilježe za mjesto malog robo inženjera u našoj udruzi!

Provedbu ove aktivnosti podržava i sufinancira Hrvatski robotički savez i Grad Split.

Za sva dodatna pitanja pišite nam na mail adresu: info@udruga-inovatic.hr  ili nas kontaktirajte na 099 393 6993

Prijavi se;