Prijave za Ljetnu školu robotike 2022. uzrasta 10 – 14 godina.

Prijave za Ljetnu školu robotike 2022. uzrasta 10 – 14 godina.

Otvorili smo prijave za Ljetnu školu robotike na temu: Energija, robotika i život.
Radionice su namijenjene polaznicima uzrasta 10 – 14 godina, a održavati će se u razdoblju 22. 8. – 26 .8. 2022. u terminu kroz jutro 9:00 – 12:00.

Radionice će se održati na našoj lokaciji Velebitska 32, Split.

Cijena ciklusa je 1.000,00 kn po djetetu. Brat ili sestra ostvaruju popust u iznosu 100 kn.

Kao i uvijek potrudili smo se pripremiti zanimljive i raznolike projekte u cilju da polaznici steknu nova korisna znanja i vještine, radom na edukacijskim setovima za robotiku: LEGO WeDo 2.0., LEGO Spike Prime i Fischetechnik.

Tema ovogodišnje Ljetne škole je Energija, robotika i život, te će polaznici izrađivati sljedeće projekte na tu važnu globalnu problematiku:

  1. Dan: Automatska vodena brana – Lego WeDo 2.0. set
  2. Dan: Pumpa za dobivanje nafte – Lego WeDo 2.0. set
  3. Dan: Robotsko vozilo na struju – Lego Spike Prime set
  4. Dan: Robotsko vozilo na struju sa dodacima – Lego Spike Prime set
  5. Dan: Vjetrenjača – Fischertechnik ROBOTIC set

Kroz navedene projekte polaznici će usvojiti osnovna znanja o obnovljivim i neobnovljivim izvorima energije, tehničkim sustavima koji se koriste za dobivanje i pretvorbu različitih oblika energije, te automatskim uređajima koji koriste električnu energiju u svakodnevnom životu.
Kroz zabavne praktične primjere i projekte polaznici će radom u paru energetske sustave najprije konstruirati te zatim programirati da automatski rade na zadanim vrijednostima.
Ovakvim cjelovitim pristupom u razvoju znanja, vještina i suradničkog učenja, na radionicama pružamo našim polaznicima osim dobre zabave što bolje razumijevanje načina rada robotskih sustava, poticanje vlastite kreativnosti i motivacije za poduzetništvom i kreiranjem vlastitih pametnih sustava koji mogu unaprijediti ljudsko djelovanje.
Osim zanimljivih projekata i sadržaja na radionicama ćemo provoditi svakodnevno i razne kvizove, raznolikog i zabavnog sadržaja kako bi polaznici lakše usvajali nove pojmove i kontinuirano napredovali u radu.
Za najuspješnijeg polaznika unutar svake grupe smo pripremili vrijednu nagradu: besplatno sudjelovanje u jednoj od sljedećih naših škola robotike.

Prijavu na Ljetnu školu robotike možete izvršiti putem navedene prijavne forme. Broj mjesta je ograničen na osam učenika po grupi stoga se požurite.
Uz poslanu prijavu potrebno je rezervirati sudjelovanje na radionicama uplatom u iznosu od 500,00 kn.
Podaci za uplatu rezervacije će Vam stići na e-poštu nakon što pošaljete prijavu (provjerite neželjenu poštu).

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju putem e-pošte: prijave@udruga-inovatic.hr ili kontakt telefona: 0993936993.

Prijavu podnosi isključivo roditelj/skrbnik maloljetnog polaznika: