Predbilježba za cjelogodišnje radionice

Predbilježba za cjelogodišnje radionice 2022./2023.

Organiziramo sedmu godinu zaredom izvanškolsku aktivnost robotike za predškolce i osnovnoškolce tijekom cijele školske godine.
Cilj aktivnosti je popularizirati robotiku među mladima te ih uvesti u svijet modernih tehnologija gdje robotika zauzima vodeće mjesto.
Radionice se održavaju tijekom cijele školske godine, jednom tjedno po blok školski sat na lokacijama koje možete pogledati OVDJE.

Početkom veljače smo krenuli sa upisima i cjelogodišnjim radionicama na novootvorenoj lokaciji na adresi: Mandićeva 34, Gradski kotar Sirobuja – Centar za mlade.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave te pristupe našim oglednim radionicama na lokaciji koju odaberete.

Predbilježbu djeteta za radionice izvršava roditelj/skrbnik preko ispod navedene prijavne forme.

Prijavi se;

Još malo o našim radionicama:

Na našim radionicama koristimo raznovrsne programe i edukacijske robote koje prilagođavamo učenicima zavisno o dobi, predznanju i interesu.

Roboti koji prednjače u našim edukacijama su za mlađi uzrast (6-9 g.): Lego WeDo 2.0, a za stariji uzrast (10-14 g.) koristimo robote: Lego Mindstorms Ev3 i Fischertechnik sa micro:bit robotskim IO FO5 sučeljem te od ove škol. god. uvodimo i Lego Spike Prime setove.

Naši programi i metode rada prate moderne tehnologije i pristupe u STEM obrazovanju te smo sudjelovanjem na raznima natjecanjima i smotrama postali prepoznatljiva udruga u Hrvatskoj.

Naši polaznici na radionicama rade u malim grupama (do osam polaznika), pod stručnim vodstvom predavača i asistenata u nastavi (studenti PMF-a i profesori informatike i tehničke kulture), u moderno opremljenim učionicama gdje imaju sve potrebne uvjete za stjecanje znanja i razvijanje vještina iz područja robotike i modernih tehnologija.

Tijekom cijele godine kontinuirano pratimo i vrednujemo uspjeh i napredak naših polaznika te ih usmjeravamo u naprednije programe zavisno o njihovom području interesa.

Osim cjelogodišnjih radionica gdje djeca svoju maštu i kreativnost pretvaraju u razna tehnička djela orijentirani smo dosta i na pripremu polaznika za sudjelovanje na raznim domaćim i stranim natjecanjima iz robotike. Tako motiviranije i uspješnije polaznike pripremamo i vodimo na razna natjecanja iz robotike poput; Natjecanje mladih tehničara (NMT)Robokup, First Lego League (FLL), World Robot Olympiad i sl.

Pozivamo sve osnovnoškolce kojima izazov predstavlja izrađivati i programirati razne projekte u robotici da se prijave putem gornjeg prijavnog obrasca te se predbilježe za mjesto malog robo inženjera u našoj udruzi!

Provedbu ove aktivnosti podržava i sufinancira Hrvatski robotički savez i Grad Split.

Za sva dodatna pitanja pišite nam na mail adresu: prijave@udruga-inovatic.hr  ili nas kontaktirajte na 099 393 6993