Prijava na online edukaciju

Provodimo online edukaciju iz robotike za onu djecu koja žele od doma učiti, stvarati i programirati robote!

Softver koji koristimo na online edukacijama je Miranda robotski simulator pomoću kojeg djeca stvaraju i programiraju razne oblike robota.

Neke od najznačajnijih karakteristika robotskog simulatora su;

  • Programiranje u najrasprostranjenijem programskom jeziku za mlade – Scratch, a za malo naprednije učenike mogućnost programiranja i u Python-u.
  • Preko osam vrsta različitih simulacijskih robota koji na realističan način oponašaju svoju stvarnu namjenu: Lego, mBot, Micro:bit Maqueen, Codey Rockey, Edison, Tymio, Dash, Ozobot,  Dronovi, Arduino i sl.
  • Mogućnost izrade vlastitog robota od raznih 3D oblika, senzora i motora.
  • Veliki izbor različitih robotskih staza, arena te igračkih simulacija.
  • Svakom učenik posjeduje vlastiti račun s kojim se može u bilo kojem trenutku povezivati na simulator preko web preglednika ili instalirane aplikacije koristeći vlastiti laptop, računalo ili tablet,
  • Mogućnost online suradnje te dijeljenja zadataka i staza sa učiteljem i ostalim učenicima.

Svi učenici koji budu sudjelovali u našim online edukacijama će imati stalan pristup robotskom simulatoru te će preko Microsoft Teams aplikacije sudjelovati u virtualnoj učionici preko koje će se održavati jednom tjedno online edukacija i unutar koje će učenici imati stalnu podršku u radu i pristup dodatnim obrazovnim materijalima.

Termin edukacije će biti jednom tjedno (blok školski sat), radnim danom u večernjim satima ili subotom, zavisno o dogovoru.

Edukacije su namijenjene prvenstveno učenicima od 10 do 16 godina!

Cijena za sudjelovanje na online edukacijama iznosi 200 kn mjesečno!

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem maila: info@udruga-inovatic.hr ili na mob: 099 393 6993.

Prijava za online edukacije: