Završetak cjelogodišnjih radionica u škol. god. 2021./2022.

Završetak cjelogodišnjih radionica u škol. god. 2021./2022.

Sa datumom 22. lipnja 2022. smo uspješno završili sedmu po redu školsku godinu od kada provedimo cjelogodišnje radionice robotike. Veliko nam je zadovoljstvo da iz godine u godinu postajemo sve aktivniji te upisujemo sve više zainteresirane djece u naše cjelogodišnje programe.

Zahvaljujući modernim edukacijskim alatima i našim stručnim pristupom u poučavanju robotskih sadržaja, primjenjujemo u radu raznovrsne programe namijenjene polaznicima od predškolske pa sve do srednjoškolske dobi. Upravo zbog toga veliki broj naših polaznika godinama zaredom pohađa naše programe jer im na ovakav sistematičan način pružamo kontinuirano praćenje te kvalitetne uvjete za napredovanje. Tako naši najistaknutiji polaznici već godinama pokazuju izvrsne rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima što je plod dugotrajnog truda i rada. Također nam je veliko zadovoljstvo što su od ove godine neki od naših polaznika prešli u ulogu asistenata i mentora u nastavi što nam je potvrda da pozitivno utječemo na profesionalnu orijentaciju naših polaznika.

Čestitamo svim našim polaznicima koji su vrijedno i marljivo radili ovu godinu te se veselimo novoj školskoj godini u kojoj ćemo kao i u svakoj do sada pripremiti nova iznenađenja, projekte i natjecanja.

Hvala svim našim vrijednim predavačima, asistentima i volonterima što su posvećeno i predano radili ovu školsku godinu: Slavica Jurčević, Bruno Bešlić, Marta Vukić, Nina Ćurković, Milana Dodig, Jozo Pivac, Drago Grljušić, Tina Vicković, Karmela Vujina, Klara Mandić, Duje Topić, Ines Radonić, Josip Stepinac, Ivan Stepinac, Mijo Ljubić i Roko Kljaković Gašpić.

Hvala Gradu Splitu i koji nas podržavaju i sufinanciraju u dijelu provedbe naših cjelogodišnjih programa.

« od 2 »