Završetak cjelogodišnjih radionica u 2022./2023.

Završetak cjelogodišnjih radionica u 2022./2023.

Sa datumom 9. lipnja 2023. smo uspješno završili osmu po redu školsku godinu od kada provedimo cjelogodišnje radionice robotike za učenike 6-18 g.

Veliko nam je zadovoljstvo da iz godine u godinu postajemo sve aktivniji te upisujemo sve više zainteresirane djece u naše cjelogodišnje programe.

Koristeći moderne edukacijske alate i pristup u poučavanju ovu školsku godinu smo proveli uz mnoštvo raznovrsnih programa namijenjenih polaznicima od predškolske pa sve do srednjoškolske dobi. Upravo zbog toga veliki broj naših polaznika godinama zaredom pohađaju naše programe jer im ovakvim pristupom pružamo kontinuirani rad, te osiguravamo sve potrebne uvjete za napredovanje. Želimo također istaknuti i pohvaliti naše iskusnije polaznike koji već godinama pokazuju izvrsne rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima kao plod dugotrajnog rada. Također nam je veliko zadovoljstvo što su i ove godine neki od naših bivših polaznika bili u ulozi asistenata i mentora u programima što nam je izuzetno zadovoljstvo jer na takav način potičemo stručnu i pedagošku orijentaciju naših istaknutih članova .

Čestitamo svim našim polaznicima koji su vrijedno i marljivo radili ovu godinu te se veselimo novoj školskoj godini u kojoj ćemo kao i u svakoj do sada pripremiti nova iznenađenja, projekte i natjecanja.

Hvala svim našim vrijednim predavačima, asistentima i volonterima što su posvećeno i predano radili ovu školsku godinu: Slavica Jurčević, Bruno Bešlić, Marta Vukić, Duje Topić, Josip Stepinac, Jozo Pivac, Ivan Stepinac, Mijo Ljubić, Roko Kljaković Gašpić i Vito Drnjević.

Hvala Gradu Splitu i HROBOS-u koji nas podržavaju i sufinanciraju u dijelu provedbe naših cjelogodišnjih programa.

Galerija fotografija: