Završetak programa Svijet lego robotike u 2023./2024.

Završetak programa Svijet lego robotike u 2023./2024.

Sa datumom 1. lipnja 2024. završili smo uspješno cjelogodišnji program Svijet lego robotike, kojeg već drugu godinu provodimo na našoj lokaciji Velebitska 32, Split.

Veliko nam je zadovoljstvo da smo i ove godine imali veliki broj polaznika koji su uspješno završili program te na kraju zasluženo dobili svoje diplomice.

Naš kurikulum Svijet lego robotike razrađen kroz četiri stupnja vodi naše polaznike kroz pravu lego pustolovinu, bogatu raznovrsnim cjelinama unutar kojih se nalaze različiti lego projekti od kojih zastaje dah.
Na zabavan način polaznici našeg lego kurikuluma usvajaju i razvijaju različita znanja i vještina posebno u području prirodnih i tehničkih znanosti.

Čestitamo svim našim polaznicima koji su vrijedno i marljivo radili ovu godinu te se veselimo novoj školskoj godini za koju se već sad možete predbilježiti za ogledne radionice u rujnu.

Hvala svim našim vrijednim robo trenerima na posvećenom i predanom radu u ovoj školskoj godini: Bruno Bešlić, Marta Vukić, Duje Topić, Ivan Stepinac, Vito Drnjević i Jozo Pivac.

Galerija fotografija: