Ljetne radionice robotike 2020.

Pozivamo svu zainteresiranu djecu da se i ovo ljeto pridruže našim radionicama iz robotike te na zabavan i edukativan način upotpune svoje ljetne praznike.
Radionice su namijenjene polaznicima uzrasta 6 – 12 g. kojima izazov predstavlja slagati i programirati razne projekte iz robotike.

Radionice će biti prožete mnogim suvremenim edukacijskim alatima iz robotike namijenjenima prvenstveno poučavanju mladih u robotici poput: Lego education, Makeblock, Microbit&Fischertechnik i drugih sl. robota.
Plan i program ljetnih radionica će biti osmišljen kroz izradu i sastavljanje raznih kreativnih robotičkih konstrukcija poput robotskih vozila i nekih drugih tehničkih tvorevina (svaki dan jedan zaseban projekt) kojima će polaznici upravljati tj. programirati ih koristeći programske jezike namijenjene mladima: Scratch, Lego education, mBlock i sl.

Sve radionice će se održati u prostoru Udruge Inovatic na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, Ruđera Boškovića 33.

Prvi krug ljetnih radionica će se održati kroz dva ciklusa:

1. Ciklus: 13.7. – 17.7. (Model A ili Model B)

2. Ciklus: 20.7. – 24.7. (Model A ili Model B)

U svakom od navedenih ciklusu možete odabrati jedno od dva ponuđena modela radionica:

Model A

Ovaj model radionica će se održavati pet dana u tjednu (pon-pet), u terminu 9:00 – 16:00h. Cijena za ovaj model iznosi 1250 kn po djetetu (20% popust na brata ili sestru).

U cijenu je uključeno:

– oprema (tablet, laptop i više vrsta robota)
– materijali
– stručni mentori (treneri)
– majica
– diploma
– svaki dan dogovoreni ručak sa izvrsnom hranom i ugođajem u Zalogajnici Calypso (R. Boškovića 27).

Dnevni raspored:

9:00 – 9:30 Igra i dolazak djece

9:30 – 11:00 Jutarnji edukacijski program i radionice

11:00 – 11:30 Pauza za razgibavanje, osvježenje i odmor

11:30 – 13:00 Nastavak jutarnjih radionica

13:00 – 14:00 Pauza za ručak (Zalogajnica Calypso)

14:00 – 15:30 Poslijepodnevni program i radionica

15:30 – 16:00 Igra i odlazak djece

Grupa će biti sačinjena od malog broja djece (najviše do osam polaznika) gdje će svaki polaznik imati svoje radno mjesto sa laptopom/tabletom i opremom za robotiku. Sve uvjete na radionicama ćemo provoditi u skladu sa zaštitnim mjerama propisanim od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Model B

Ovaj model radionica će se održavati pet dana u tjednu (pon-pet), u terminu 18:00 – 20:00h. Cijena za ovaj model iznosi 500 kn po djetetu (20% popusta na brata ili sestru).

U cijenu je uključeno:

– oprema (tablet, laptop i više vrsta robota)
– materijali
– stručni mentori (treneri)
– diploma

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju putem naše email adrese: info@udruga-inovatic.hr ili putem mobitela +385958838780

Prijavu na ljetne radionice možete izvršiti ovdje:

Arhiva prošlogodišnje ljetne radionice 2019.

Održan drugi ciklus ljetnih radionica 2019.

Održan prvi ciklus ljetnih radionica 2019.